Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Anji LianSheng Furniture Co., Ltd

Anji LianSheng Furniture Co., Ltd
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: LENSUN
Αριθμός Υπαλλήλων: 1~70
Ετήσιες πωλήσεις: 1-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η επιχείρηση βάσισε στη καλή πίστη, εξασφάλιση ποιότητας, επιχειρησιακό managementexperience προτεραιότητας πελατών ως σημαντικότερο.

 

Μετά από τα έτη παραγωγής όχι μόνο έχει συσσωρεύσει μια εμπειρία παραγωγής wealthof,

 

αλλά και έχει ενημερώσει συνεχώς τη διοικητική εμπειρία καινοτομίας προϊόντων,

 

η παραγωγή των καρεκλών φραγμών έχει τα ανθεκτικά, σταθερά, αισθητικά πλεονεκτήματα.

 

Επιχειρήσεις που εμμένουν στο «πελάτη πρώτα, πρόθυμο να προχωρήσει» την επιχειρησιακή φιλοσοφία,

 

η αρχή «πελατών πρώτα» παρέχει στους πελάτες μας την ικανοποιητική ποιότητα service.established μια καλή φήμη στο λόρδο,

 

η πλειοψηφία των πελατών. Έτσι ώστε οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια αμεσότερη και αποδοτική υπηρεσία.

 

Θα παράσχουμε σε σας τη θαυμάσια τεχνολογία, τα ποιοτικά προϊόντα, τις λογικές τιμές και την άριστη υπηρεσία για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας!

 

Ιστορία

Το εργοστάσιο επίπλων Lian-Sheng Anji είναι εξειδικευμένο στην παραγωγή όλων των ειδών επιχείρησης καρεκλών ελεύθερου χρόνου. Η επιχείρηση βάσισε στη καλή πίστη, εξασφάλιση ποιότητας, εμπειρία διοίκησης επιχειρήσεων προτεραιότητας πελατών ως σημαντικότερο. Αφότου έχουν συσσωρεύσει τα έτη παραγωγής όχι μόνο έναν πλούτο της εμπειρίας παραγωγής, αλλά και έχουν ενημερώσει συνεχώς τη διοικητική εμπειρία καινοτομίας προϊόντων, η παραγωγή των καρεκλών φραγμών έχει τα ανθεκτικά, σταθερά, αισθητικά πλεονεκτήματα. Οι επιχειρήσεις που εμμένουν στη «πελάτης πρώτα, πρόθυμος να προχωρήσει» την επιχειρησιακή φιλοσοφία, αρχή «πελατών πρώτα» παρέχουν στους πελάτες μας την ικανοποιητική ποιότητα service.established μια καλή φήμη στο λόρδο, η πλειοψηφία των πελατών. Έτσι ώστε οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια αμεσότερη και αποδοτική υπηρεσία. Θα παράσχουμε σε σας τη θαυμάσια τεχνολογία, τα ποιοτικά προϊόντα, τις λογικές τιμές και την άριστη υπηρεσία για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας!

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών που όλοι σε αυτήν την περιοχή, καλωσορίστε τους πελάτες από επισκέπτεται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνει εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

 

Στοιχεία επικοινωνίας